Cijene goriva u Hrvatskoj

Tifon cijene goriva

Najnovije cijene goriva!

Jedna od najbrže rastućih tvrtki čija je primarna djelatnost distribucija nafte i plina, Tifon, član je MOL grupe, a na hrvatskom tržištu broji 50 prodajnih mjesta. Tvrtka je u Hrvatskoj prisutna više od dva desetljeća, a koliko je uspješna, govori i podatak da je trenutno u njoj zaposleno preko 500 motiviranih i obrazovanih djelatnika.

Uz kontinuirano ulaganje u obrazovanje svojih djelatnika, Tifon se može pohvaliti gorivima visoke kvalitete i iskoristivosti. Također prema svojim karakteristikama, tvrtka zadovoljava najviše europske standarde kada je u pitanju zaštita okoliša. 

Uz distribuciju naftnih derivata, na prodajnim mjestima Tifona, u ponudi je i gastro koncept “Fresh Corner” koji se može pohvaliti bogatom gastronomskom ponudom s naglaskom na svježe namirnice i povoljne cijene.

EVO goriva s visokokvalitetnim aditivima

Tifon je najveća mreža benzinskih crpki u Hrvatskoj koja nudi isključivo goriva (benzinska i dizelska) s aditivima, bilo da je riječ o EVO gorivima, ili pak o Premium gorivima.

Što su aditivi? Aditivi koji se mogu pronaći u EVO i Premium gorivima poboljšavaju kvalitetu goriva, također, njihovom upotrebom produžava se životni vijek motora, suzbija korozija te trenje kod benzinskih, odnosno, pjenjenja dizelskih goriva.

S obzirom na godine iskustva koje Tifon ima, EVO goriva se kontinuirano poboljšavaju u skladu s najvišim standardima kvalitete. To se u konačnici ogleda i u samo nazivu. Naime, riječ EVO, zapravo predstavlja “Evoluciju”.

 

Tifon ponuda goriva

  •       EVO Eurosuper 100 + BS Premium
  •       EVO Eurodisel BS
  •       EVO Eurodisel BS Premium
  •       Eurodisel BS Plavi
  •       EVO LPG

Vrijedno je istaknuti da su u svim gorivima prisutni aditivi koji povećavaju kvalitetu goriva, tako da su spomenuti aditivi, prisutni i u dizel gorivima.

 

Garancija kvalitete

U Tifonu kontinuirano rade na poboljšanju kvalitete goriva, što dokazuju i redovita testiranja. Premium goriva, naime, testirana su od strane DTC-a, neovisnog laboratorija za ispitivanje iz Austrije.

 

Prednost EVO goriva

Upotrebom EVO Diesel i EVO Eurosuper 95 goriva postiže se efektivan i dugotrajan učinak čišćenja. EVO goriva koja na hrvatskom tržištu nudi samo Tifon, jamče veću čistoću motora i zaštitu od korozije. Također, radni vijek motora je dulji što utječe i na samo održavanje.

 

Ekološke mjere

Tvrtkin sustav za brigu o okolišu i ljudima prilagođen je hrvatskim i europskim propisima koji se odnose na problematiku zaštite ljudi i okoliša, ali i najnovijim trendovima na tržištu.

U kontekstu smanjenja emisije štetnih isparavanja sve Tifon poslovnice su opremljene plivajućim membranama, a sve kako bi isparavanje goriva bilo svedeno na minimum. Spomenimo i to da je sistemima podzemnih spremnika i cjevovodima smanjena mogućnost izlijevanja goriva.

Otpad poput rabljenih ulja, ambalaže i sličnog se zbrinjava se na ekološki prihvatljiv i siguran način prema propisima Republike Hrvatske. Zbrinjavanje otpada odrađuju ovlašteni kooperanti tvrtke na za to ovlaštenim i osposobljenim mjestima.

 

Preventivne mjere kako bi se zagađenje svelo na minimum

  • redovna obuka djelatnika za rukovanje tekućim gorivima i sprečavanje požara
  • redovno čišćenje spremnika i održavanje
  • redovna kontrola voda koje se ispuštaju
  • primjena najnovijih tehnologija zaštite okoliša