Cijene goriva u Hrvatskoj

Adria Oil cijene goriva

Najnovije cijene goriva!

Adria oil jedini je lanac benzinskih postaja koji je u stopostotnom hrvatskom privatnom vlasništvu. Upravo zbog toga, ali i mnogih drugih pogodnosti, mnogim Hrvatima upravo je Adria oil prvo odredište za sipanje goriva u svoja vozila.

Adria oil benzinske crpke možemo pronaći na 32 mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Tako njihove crpke pronalazimo u većim gradovima poput Zagreba, Šibenika, Zadra, Slavonskog Broda, ali i u mnogim manjim mjestima, kao što su Čepin, Jastrebarsko i mnogi drugi.

Cijene goriva trenutno su kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku Europe i svijeta goruća tema. No, ova hrvatska benzinska postaja trudi se ponuditi visokokvalitetna goriva po korektnim cijenama.

Adriaoil u Hrvatskoj

Adria oil po prvi put je u Hrvatskoj otvorila svoja vrata 2003. godine na Malom Lošinju. Nakon toga iz godine u godinu ovaj se lanac benzinskih postaja proširio po cijeloj Hrvatskoj te uz prodaju goriva pruža i ostale usluga, poput čišćenja automobila te prodaje loživog ulja te plina za kućanstva i ostale svrhe. 

Njihovo ljubazno osoblje poslužit će Vas te će Vam svojim stručnim savjetom pomoći u odabiru odgovarajućih i najkvalitetnijih proizvoda.

Jedno od temeljnih načela ove tvrtke je i visoka ekološka osviještenost. Zbog toga je Adria oil među prvima u Hrvatskoj započela s prodajom goriva bez sumpora. Osim toga ćete na svim benzinskim crpkama pronaći i posude za prikupljanje akumulatora te otpada koji sadrži ulja.

 

Vrste goriva

Adria oil benzinske crpke nude i visokokvalitetna goriva te prate svjetske trendove u svom području. Od 2018. godine u ponudi na svim svojim prodajnim mjestima imaju i G-POWER goriva koja smanjuju potrošnju, ali i Vašem vozilu daju jaču snagu te bolje ubrzanje. Korištenjem goriva takve kvalitete utječete direktno na svoje vozilo te mu produžuje životni vijek. 

Cijene takvih G-POWER goriva iznose u prosjeku 12,88 kn (1,71 €) za Eurosuper 95 gorivo, tj. 14,58 kn (1,94 €) za gorivo vrste Eurodiesel. Dok su goriva normalne kvalitete u prosjeku 11,48 kn (1,52 €) za Eurosuper 95 te 12,50 kn (1,66 €) za Eurodiesel. 

Takva su goriva dakle kratkoročno skuplja za korištenje, no ako mislite na održavanje svog vozila, korištenje kvalitetnijih goriva se svakako dugoročno može isplatiti. Naime, na taj način smanjujete i samu potrošnju goriva te utječete na rad motora vozila. S kvalitetnim gorivom motor Vašeg automobila će kvalitetnije te mirnije raditi. Time si osiguravate duži životni vijek motora, ali i povoljnije utječete na okoliš.

Osim goriva Eurosuper 95 i Eurodiesela, Adria oil benzinske crpke u svojoj ponudi imaju i plavi dizel po prosječnoj cijeni od 8,49 kn (1,13 €) te lož ulje koje se u prosjeku kreće po cijenama od 9,56 kn (1,26 €). 

Uz porast cijena mnogi vlasnici svojih limenih ljubimaca prešli su na korištenje autoplina, koji je znatno isplativiji. Naime, njegove cijene ćete na Adria oil crpkama u prosjeku naći po 6,96 kn (0,92 €).

 

Proizvodi i usluge

Osim goriva, na Adria oil benzinskim crpkama možete pronaći i preko 2500 različitih artikala. Tamo možete kupiti svu dodatnu opremu za svoje vozilo, kao i pripadajuća ulja i ostale tekućine.

Osim toga, u Adria marketima možete kupiti i raznovrsna pića, novine, cigarete, pa čak i igračke i kozmetiku. U gastro ponudi na većini benzinskih postaja možete pronaći kafić u kojem možete popiti kavu i osvježiti se nakon dugog putovanja. U Jastrebarskom je otvoren i restoran, gdje možete uživati u svakodnevno svježe pripremljenim jelima i desertima.