Cijene goriva u Hrvatskoj

Petrol cijene goriva

Najnovije cijene goriva!

Grupa Petrol na Hrvatskom je tržištu prisutna od 1996. godine kada je osnovana tvrtka Petrol d.o.o. Poslovanje je započela kao veleprodajno poduzeće, a 3 godine kasnije, Petrol razvija vlastitu maloprodajnu mrežu proizvoda od nafte, naftnih derivata te trgovačke robe.

Danas Grupa Petrol na području Hrvatske ima 202 benzinske postaje, više od 2200 zaposlenika i drugi je najveći opskrbljivač naftnim derivatima u Hrvatskoj s 23% tržišnog udjela, prisutan u svim županijama. 

Osim naftnim derivatima, Grupa Petrol u Hrvatskoj radi i na projektima proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora, izgradnji tri solarne elektrane, te posjeduje 66 elektro punionica za punjenje električnih vozila. 

Zahvaljujući visokoj kvaliteti goriva, ali i širokom izboru ostalih usluga i robe, Petrol je prvi izbor velikog broja vjernih kupaca. 

 

Nova generacija goriva

Nova moderna vozila zahtijevaju suvremena goriva koja će omogućiti njihovim motorima siguran rad, više prijeđenih kilometara i vožnje koje su ekološki prihvatljivije. Petrol pumpe prve u regiji donose Q Max goriva s inteligentnim molekulama i Dual Action tehnologijom čišćenja. 

Ova nova generacija goriva, ne samo da štiti motor, već mu pruža još više snage, nižu emisiju i čak do 50 više prijeđenih kilometara po spremniku. Q Max goriva nalaze se u ponudi na čak 109 Petrolovih benzinskih postaja u Hrvatskoj, a 2021. godine odabrana su i za Proizvod godine. 

 

Petrol goriva koja zadovoljavaju visoke standarde

Q Max Eurosuper 100 benzin je prilagođen najzahtjevnijim uvjetima korištenja, a zahvaljujući vrlo visokom oktanskom broju, kao i dvostrukoj Dual Action tehnologiji, vaš motor će biti maksimalno zaštićen od trošenja, korozije i stvaranja naslaga.

Q Max Eurosuper 95 sadrži smanjen udio dušikovih oksida i čvrstih čestica, obogaćen je najnaprednijim aditivima, te je proizveden u skladu s najsuvremenijim ekološkim trendovima, a njegova Dual Action tehnologija čišćenja osigurava uklanjanje postojećih naslaga i sprječavanje nastanka novih, što produžuje životni vijek trajanja motora. 

Odabirom Q Max Eurodizel goriva, svom limenom ljubimcu omogućit ćete do 3% veću snagu motora, a vaš spremnik bit će dovoljan i za prelazak i do 50 kilometara više, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji čišćenja Dual Action. Gorivo ne sadržava sumpor, a ekološko ispitivanja pokazala su nižu emisiju dušikovih spojeva do čak 11%, te 6% manji udio čvrstih čestica.

Za sve one koji biraju ekološki prihvatljivu vožnju, Q Max Autoplin ekonomičnija je opcija sa čak 40% manjim troškovima vožnje. Motor se manje troši, tiši je i postiže veće udaljenosti. 

 

Osigurana kvaliteta

Grupa Petrol kroz svoje poslovanje neprestano ulaže u ispunjavanje visokih standarda kvalitete s posebnim naglaskom na asortiman goriva. Tijekom više od sedam desetljeća poslovanja, razvili su vlastiti stručni kadar, proširili svoje sustave normi kvalitete. 

Nositelji su certifikati radnih sustava upravljanja kvalitetom (ISO 9001), okolišem (ISO 14001) i energijom (ISO 50001), a u sklopu skupine Petrol radi i Laboratorij Petrol za ispitivanje i analize goriva, maziva i kemijskih proizvoda, i Inspekcijsko tijelo za nadzor mjerila protoka tekućina, tlaka u gumama i opreme koja radi pod tlakom.

Zahvaljujući godinama iskustva i stečenom znanju, Petrol svojim kupcima nudi visokokvalitetna goriva koja zadovoljavaju i najviše tržišne zahtjeve.