Cijene goriva u Hrvatskoj

Lukoil cijene goriva

Najnovije cijene goriva!

Visokokvalitetni proizvodi su za Lukoil oduvijek bili od temeljne važnosti. Tvrtka je od početka ulagala značajna financijska sredstva za nadogradnju postrojenja i razvoj tehnologije, te nudi proizvode koji premašuju industrijske standarde. Na benzinskim postajama Lukoil-a vrijede najstroži standardi kvalitete goriva.

U nastavku pogledajte kako se njihova goriva ističu na Hrvatskom tržištu.


Lukoil 

Tvrtka je 2007. godine prenesena sa globalnog, na lokalno tržište Republike Hrvatske. Lukoil Croatia d.o.o ima veliku strast za boljim, novim i kvalitetnim proizvodima koje svakodnevno nudi svojim klijentima.

Danas je Lukoil prodajna mreža od čak 48 benzinske postaje koja svojim konkurentnim cijenama, kvaliteti goriva, bogatom ponudom robe široke potrošnje i prijateljskom uslugom naših djelatnika, ima povjerenje kupaca i partnera u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Lukoil upravlja prirodnom energijom, teži ekonomskom rastu i blagostanju društva, stabilnosti, ali i napretku u područjima u kojima posluju. Ujedno i vode brigu o okolišu i održivom razvoju prirodnih resursa. Lukoil jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda koje prodaju, a to su goriva ECTO 100, ECTO Diesel, ECTO PLUS, Eurodiesel, Eurosuper 95 i autoplin.

ECTO brendirana goriva (ECTO 100 – eurosuper 100, ECTO PLUS — eurosuper 95 i ECTO Diesel — eurodiesel) su inovativna goriva koja su proizvedena u skladu sa najvišim europskim standardima. Kvaliteta ECTO goriva je potvrđena od strane stručnjaka, kao i od njihovih vjernih kupaca.

 

ECTO Eurosuper 100

ECTO Eurosuper 100 je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke prema poboljšanju efikasnosti i vrhunskoj kvaliteti goriva. Promoviranje ovog modernog goriva je postalo moguće zahvaljujući modernim tehnologijama koje su utemeljene na prirodnoj visokooktansko komponenti.

Korištenje ECTO-a 100 povećava učinkovitost snažnijih motora, značajne prednosti ovog benzina ECTO 100 su povećanje snage motora za 10%, dinamike ubrzanja za 7% i smanjena potrošnja goriva do 6%.

ECTO Eurosuper 100 je gorivo koje je sigurno za uporabu u modernim atmosferskim motorima i motorima s turbopunjačima od najmanje 98 oktana. Istovremeno i kod sportskih automobila, gorivo omogućava oslobađanje punog potencijala iskoristivosti energije.

 

ECTO Diesel Eurodisel BS

Novi ECTO Diesel Eurodiesel osigurava povećanje snage motora do 9%, uštedu goriva do 5%, poboljšanje hladnog starta i smanjenje buke i vibracija vašeg automobila. 

Lukoil Eurodiesel je iz Lukoil ISAB rafinerije koja se nalazi u Italiji, a namijenjeno je za zapadno tržište EU. Gorivo ima iznimnu kvalitetu i ispunjava EURO V standard.

Svojom pokretačkom snagom, gorivo poboljšava eksploatacijska i ekološka svojstva motora.

Tu spada bolje izgaranje goriva, visoki moment okretaja, smanjena buka i vibracija, rjeđa zamjena motornog ulja i smanjenje potrošnje goriva.

 

ECTO Plus Eurosuper 95 BS

ECTO Plus Eurosuper vam nudi odličnu kvaliteta goriva sa povećanjem snage motora, učinkovitosti rada motora, štiti motor od stvaranja naslaga i korozije gorivnog sustava i smanjuje potrošnju goriva.  

Ovo gorivo je bezolovno s oktanskim brojem 95 sa smanjenim sadržajem sumpora i sadržajem aromatičnih ugljikovodika, te ispunjava europski ekološki standard EURO V.

Također se ističe zbog toga što sadrži višenamjenske aditive koji poboljšavaju radne karakteristike, štite i čiste motor, te istovremeno poboljšava radne karakteristike motora, iskorištenost snage motora, smanjuje potrošnju goriva, smanjuje emisiju štetnih sumpor oksida za 15% i štiti od korozije. Odabirom ovog Lukoil goriva pomažete pri očuvanju okoliša.

 

UNP - Autoplin

Autoplin je postao prihvatljiv zahvaljujući svojim ekološkim, ekonomskim i sigurnosnim prednostima. Zbog toga autoplin postaje sve popularniji, a jedno je od vodećih alternativnih goriva za pogon motornih vozila današnjice. Lukoil u Hrvatskoj trenutno ima u ponudi autoplin na svojim 41 benzinskim postajama.